Panou 1 strat, fag aburit, imbinat in dinti

Panourile din lemn masiv FAG Aburit intrunesc o serie de calitati, printre care amintim densitatea ridicata, ceea ce le confera o duritate deosebita, au o structura fibroasa deosebita din punct de vedere estetic, adopta cu usurinta, prin finisare, aspectul altor esente, lasand, totodata, sa iasa in evidenta nobletea specifica lemnului, reprezinta cea mai noua tehnologie din industria lemnului, fiind si ceam mai stabila forma de existenta a lemnului.panouri-lemn25
Panoul din lemn masiv este un produs obtinut prin aplicarea unui procedeu de reasezare a cherestelei dupa eliminarea partilor neconforme din structura lemnului (inima rosie, noduri cazatoare, parti de coaja infundata, putregai s.a.).
Elementul distinctiv al panourilor comercializate de noi este sistemul special de imbinare pe lungime si lateral care permite o mai mare suprafata de contact intre elemente, rezultatul fiind un produs compact cu reale imbunatatiri ale calitatilor mecanice. Acest tip de imbinare confera produsului variatii cromatice si reflexe care-l fac deosebit de cald si placut, putand fi utilizat la scari, mobila si amenajari interioare.

Panourile sunt realizate din lemn de fag (Fagus silvatica), usor aburit, imbinat in dinti.

Grosime: 19mm.


Descriere produs Grosime lungime latime pret/ buc Pret cu TVA/ buc

Panou 1 st., fag, 19mm A/B, imbinat in dinti 19mm 2400 1000 170 210,8

Preturile din tabelul de mai sus sunt in RON.
Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile
In functie de cantitate este posibila aparitia costurilor de transport curier.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.