PLACI MINERALE DuPont™ Corian®

TRANSFORMA VIZIUNEA IN REALITATE

DuPont™ Corian® este un material masiv de suprafata, neporos, omogen, compus din:
± 2/3 minerale naturale, ± 1/3 rasina acrilica (cunoscuta si ca PoliMetil MetAcrilat sau PMMA) si pigmenti netoxici.

    
 DuPont Corian 

Domeniu de utilizare Corian  
DuPont™ Corian® ofera posibilitati nelimitate de proiectare si design datorita caracteristicilor sale principale:
  • Rezistent si durabil
  • Neporos
  • Inert si netoxic
  • Imbinari discrete
  • Se poate repara
  • Plasticitate tridimensionala
  • Translucid
  • Prelucrabil asemenea lemnului
  • Sustenabil
Domeniu de utilizare Corian 
Materialul DuPont™ Corian® precum si adezivii si agentii de etansare DuPont™ Corian® au certificat Greenguard atat pentru calitatea aerului din spatiile inchise cat si pentru continutul redus de emisii.

Acestea sunt certificate de catre terti ca nu contin metale grele, respectand Directiva UE 2002/95 CE privind restrictionarea substantelor periculoase. 
Domeniu de utilizare Corian 


Culorile DuPont™ Corian®

DuPont™ Corian® va ofera posibilitatea de a alege din peste 100 de culori. Paleta de culori include nuante de alb, neutre, pastelate, tonalitati cenusii, nuante inchise si negre si culori uniforme stralucitoare. Unele culori sunt oferite cu o estetica interesanta – precum reticulare sau transluciditate crescuta - sau cu diferite grade de granulare.
Domeniu de utilizare Corian 


Domeniu de utilizare DuPont™ Corian®

DuPont™ Corian® isi exprima individualitatea in aproape toate tipurile de medii: decorare suprafete, zone de alimentatie, bucatarii, spatii publice, bai, mediu acvatic, mediu de locuit - interior si exterior, suprafete inteligente.
Cu echilibrul sau de frumusete si performanta, DuPont™ Corian® este aplicabil pentru utilizari pline de fantezie, proiecte inovatoare si aplicatii durabile.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.