bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Tigla Beta - lista pret

BETA® - IMPRO
Ţigla de tablă BETA® are formă de undă unică şi reprezintă un model înregistrat de IMPRO®. Se deosebeşte prin simetria neîntâlnită la produsele concurenţei, ceea ce conferă ţiglei eleganţă, iar suprafeţele acoperite cu acest produs se deosebesc prin valorile estetice ridicate.
eco_2.jpgBETA® este o linie de ţigle de tablă proiectate special cu scopul de livrare de produse cu bune proprietăţi utile şi cu accent simultan asupra factorului economic. De aceea ţigla de tablă BETA® este recomandată în special pentru investiţii şi pentru clienţii care se ghidează în special după preţ atunci când selectează produsul.Parametri technici
Lățimea efectivă: 1150 mm
Lățimea totală: 1216 mm
Lungimea modului: 350 mm / 400 mm
Lungimea maxim recomandată a foii: 5750 mm
Grosimea tablei: 0,5 mm
Înălțimea profilului: 33,5 mm
Înălțimea presării: 15 mm

  Lista preturi

Profil Pelicula Grosime Pret
RAL - Poliester standard 0,4 3,96

RAL - Poliester standard 0,45 4,29
RAL - Poliester standard 0,5 4,81
BETA TK – Mat 35 standard 0,45 4,51

TK – Mat 35 standard 0,5 5,04
15/350 Tkep – PALADUR EcoProtect 0,5 5,30
15/400 Icep – ICE CRYSTAL EcoProtect 0,5 5,61
PUR – GRANITE Storm 50 0,5 6,70
HPS – HPS200 Ultra 0,5 7,78
Preturile sunt in euro fara TVA la cursul de vanzare al Bancii Transilvania din ziua facturarii  

Calculator preturi, valorile se trec in metri.
EXEMPLU:
PENTRU UN ACOPERIS CU SUPRAFATA DE 150 MP
150  IN PRIMA COLOANA         1 IN  COLOANA 2 =  SUPRAFATA 150
SE TRECE PRETUL IN EURO CU  PUNCT PENTRU ZECIMALE
SE TRECE CURSUL EURO ACTUALIZATdimensiuni acoperis Suprafata

m
Preturi cu TVA

Curs euro pret euro/mp Pret euro/total
pret euro/mp Pret euro/total
1.0000

ron pret ron/mp Pret ron/total
pret ron/mp Pret ron/total
Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

Etichete

Arhivă blog

Postări populare

Bricoflor face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.