Terase PUB

Terasele sunt locuri pentru admirat privelistea, pentru a iesi in societate, dar si pentru a fi admirat.
Foarte multa lume isi doreste sa petreaca seara la o terasa, alaturi de prieteni, servind masa sau cateva pahare de bere. De dimineata pana seara, cu putina muzica ambientala si lumina discreta spre seara, terasele ofera atmosfera necesara pentru o bautura la rece pe care sa o savurati in mijlocul naturii.

Caracteristici Terase de Lemn

Terasa din lemn este o constructie cu un specific aparte: protejeaza spatiul de factorii de mediu, delimiteaza zona de recreere, constituie un spatiu cu utilizare foarte bine delimitata.
Terasa din lemn poate fi o constructie deschisa sau cu peretii imbracati in lemn sau sticla. Multi dintre beneficiarii nostri aleg sa-si imbrace terasele in sticla, transformandu-le astfel in spatii ce pot fi exploatate si pe timpul iernii. In plus, suprafetele vitrate sunt extreme de frumoase si elegante.
Exista posibilitatea de a construi o terasa din lemn cu suprafata vitrata detasabila, astfel incat pe timp de vara sa poata fi demontate iar terasa sa ramana simpla.
 
 
Executam la comanda terase din lemn masiv, de aceea pentru inceperea unei discutii pentru necesitatile dvs. va rugam sa ne contactati.
 
 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.