• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

    Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

  • Scarile spirale de interior

    O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

  • OSB EXTERIOR

    Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

  • Rapiditate si incredere

    Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

  • Calitate si design

    Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

  • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

    Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

  • Produse speciale?

    Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Grilaje din lemn

Grilajele din lemn, ce servesc drept sprijin vertical pentru plantele agăţătoare devin un element tot mai popular pentru amenajarea teritoriului. Ele sunt absolut ecologice şi se înscriu cel mai armonios în aspectul terenurilor private.
 
 
Soluţia de construcţie a grilajelor din lemn este foarte diversă. Spre exeplu, dacă doriţi cu ajutorul lor să completaţi spaţiile din foişor sau pergolă, acestea trebuie să fie articole uşoare. Când grilajul din lemn este o formă arhitecturală separată, elementele sale trenuie să fie mai întemeiate.
     
Grilajele din lemn pentru grădină, spalierele pot să soluţioneze nu numai sarcini decorative, ci şi sarcini practice. Cu ajutorul lor poate fi amenajat un ecran de protecţie de razele dogoritoare ale soarelui. O astfel de protecţie va avea un aspect mai simpatic, dacă alături vor fi sădite plante agăţătoare. Aşadar, prima aplicare practică a acestor construcţii constă în protecţia zonei de odihnă de acţiunea soarelui. De asemenea, grilajele din lemn pentru grădină şi spalierele pot fi folosite şi pentru izolarea vizuală a terenurilor utilizate pentru creşterea legumelor. Uneori tufele de roşii, castraveţi, ceapă nu armonizează cu ideea de design globală. În ajutor de asemenea ne vin grilajele din lemn.
Grilajele din lemn, spalierele se isprăvesc de minune cu funcţia de îngrădire. În acest caz de-a lungul gardului de asemenea se sădesc plante agăţătoare (caprifoi, trandafir sălbatic, etc.) Peste un anumit timp terenul de lângă casă va fi înconjurat de un gard viu înflorit, care are un aspect mai estetic, decât bastioanele din piatră medievale. Apropo, grilajele din lemn, spalierele sunt destul de „comunicabile” în raport de construcţie.  Ele pot fi utilizate în combinare cu alte tipuri de materiale de construcţie. Spre exemplu, partea inferioară a gardului – din piatră, de asupra se instalează spalierele. Un asemenea procedeu este adesea utilizat urmărind mai multe scopuri – sporirea rezistenţei gardului, îndepărtarea construcţiei de lemn de sol (unde nivelul de umiditate este maximal), însă cu păstrarea esteticului.
Grilajele din lemn pentru grădină, spalierele pot fi executate în formă de împletitură din nuiele. Aceasta este o construcţie arhitecturală foarte practică. Ea poate fi efectuată mobilă – cu regularea valvei şi deplasarea în funcţie de situaţia concretă. Adesea grilajele din lemn pentru grădină sunt folosite pentru a forma un teren pentru copii, în interiorul căreia poate fi amplasată o nisipieră şi obiecte de joc în curte.
Valoarea grilajelor din lemn pentru grădină constă şi în faptul, că aceste construcţii se instalează foarte uşor. Timp de numai câteva ore terenul Dumneavoastră de lângă casă va fi înfrumuseţat de un gard simpatic, iar grădina va fi divizată în zone funcţionale.
Grilajele din lemn, spalierele mai pot îndeplini şi o funcţie estetică-practică – cu ajutorul lor pot fi înfrumuseţaţi pereţii caselor. Mai exact, chiar grilajele din lemn joacă un rol suplimentar – ele sunt baza pentru plantele agăţătoare. Spre exemplu, grilajul din lemn poate fi instalat pe faţada casei, mai exact, aceasta va fi o combinaţie de spaliere, pentru a lăsa deschise golurile pentru ferestre. Când construcţia este instalată, se sădesc plante agăţătoare cu viteza mare de creştere (spre exemplu, iedera). Şi deja peste o lună planta va acoperi integral grilajele, spalierele din lemn. Din exterior va părea, că casa Dumneavoastră este construită de însăşi natura. Acest procedeu adesea se foloseşte pentru a masca neajunsurile faţadei. Şi dacă va fi nevoie să efectuaţi reparaţia pereţilor, grilajele decorative din lemn sunt basculante, ceea ce permite deschiderea accesului la locul reparaţiei fără a încălca acoperirea verde.
Verifica in magazin grilaj
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.