Folii pentru acoperiş şi benzi izolatoare


O gamă largă de produse

Oferta noastră din categoria folii pentru acoperiş şi benzi izolatoare este rezultatul profesionalismului nostru şi a cererii de pe piaţă. Ca rezultat al mai multor ani de experienţă în producţia de ferestre de mansardă, Fakro a introdus pe piaţă şi un ansamblu format din două gulere de protecţie:
 – gulerul permeabil la vapori XDP confecţionat din folie EUROTOP cu rol de hidroizolaţie şi
-gulerul impermeabil la vapori XDS, confecţionat din PE ce are rol de a stopa pătrunderea umezelii dinspre interior in termoizolaţia acoperişului din jurul ferestrei.Pentru ca oferta din categoria folii şi accesorii să fie completă, Bricoflor  are şi o gamă de benzi termoizolatoare pentru diferite scopuri. 

Calitate maximă – controlul constant


Foliile anticondens distribuite de FAKRO sunt produse care îndeplinesc cei mai buni parametri tehnici. Ele se află sub controlul permanent, realizat de către departamentul de control al calităţii, vizând în special următorii parametri: permeabilitatea la vapori, rezistenţa la infiltraţii, rezistenţa la rupere, lungimea şi lăţimea rolei, greutatea. Acest control permanent oferă garanţia că produsele cumpărate sub marca FAKRO sunt de calitate superioară şi parametri tehnici foarte buni.Pret cu TVA Pret fara TVA
BILKA Folie soft 120 96,77

BILKA Folie difuza 90 gr 210 169,35
BILKA Folie difuza 120 gr 250 201,61
FAKRO Folie anticondens Kronfoll 110 260 209,68
FAKRO Folie anticondens Kronfoll 130 290 233,87
folie difuza 140gr BILKA Folie difuza 140 gr 320 258,06
FAKRO Folie anticondens EurotopN15 340 274,19
FAKRO Folie anticondens EurotopN35 395 318,55
Preturile sunt in RON, in functie de cantitati se pot percepe taxe de livrare curier.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.