Platforma sprijinita de scari cod PSS

Platforma sprijinita de scari cod PSS
Platforma sprijinita de scari cod PSS
 • Utilizare:
  Produsul este destinat atat utilizarii in spatii industriale, constructii etc cat si utilizatorului casnic ce isi doreste un mod de lucru comod si sigur la inaltime.

  Plaforma, impreuna cu accesoriile ei, poate fi utilizata cu orice tip de scara NORM sau PROFI cu treapta ingusta, cu unul, doua sau trei tronsoane, produse de firma RARIS.(vezi sectiunea "Scari portabile).

  OBS: Scarile nu fac parte din componenta produsului dar cele doua seturi de Stabilizatoare scara (de la baza scarilor) fac parte din componenta.
  Inaltimea maxima de lucru a platformei este data de inaltimea maxima de lucru a scarilor utilizate (De exemplu, daca se utilizeaza scari  Tip P 2x24 M atunci inaltimea maxima de lucru este de 13,6 metri).

  Un alt avantaj al platformelor tip PSS este ca inaltimea de lucru se poate regla din 0,3 in 0,3 metri (aceasta este stabilita de distanta dintre treptele scarilor utilizate care este de aprox. 0,3 metri).

  Platformele se pot cupla, astfel incat, cu fiecare scara si Platforma PSS frontul de lucru creste cu 2,5 metri.
  - PSS+ 2 scari-> front lucru=2,5 metri;
  - 2 PSS+ 3 scari-> front lucru=5 metri;
  - 3 PSS+ 4 scari-> front lucru=7,5 metri;
  - n x PSS+(n+1) x scari/> front de lucru= n x 2,5 metri.

  Caracteristici tehnice platforma PSS:
  - executie confirm normei europene de schele EN 1004/2005;
  - dimensiuni gabarit: 0,7 x 2,5 metri;
  - incarcarea maxima admisa 200 KG/m patrat deci podina admite o incarcare maxima distribuita de 300 KG (deci permite lucrul concomitent a doua persoane).
Detalii produs

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.