Furnir Ebano Makassar - oferta pret

Furnirul este o solutie optima pentru producatorii de mobila si de usi, insemnand calitate, rentabilitate, economie si mai ales apropierea de natura, fiind lemnul fara defectele lemnului, si un produs ecologic.
  BricoFlor ofera o paleta completa de esente, design si culori pentru oricare din tipurile de mobilier si chiar sugestii pentru diversificarea lor.
  Furnirul  reda o imagine naturala si placuta si are totodata robustete in exploatare, datorita parametrilor functionali optimi :
- rezistenta la agentii fizici, chimici si mecanici ;
- grosimi si dimensiuni la cerere ;
- absenta totala a defectelor, nodurilor si a petelor ;
- planeitate perfecta fara indoituri, ondulatii, despicaturi si orificii ;
- nu poate fi atacat de paraziti si insecte ;
- se manevreaza usor si nu necesita un procedeu special de aplicare pe suport .
Datorita uniformitatii totale in design si culoare pe intreaga suprafata, nu necesita
o selectie prealabila aplicarii pe suport, prin aceasta eliminandu-se pierderile de material si infuentand cresterea productivitatii, se economisteste timp si se reduce manopera .

Dimensiuni standard pentru toate esentele: 224 x 63 cm
Grosime: 0,5 mm
Ebano Makassar  
Lichidare stoc !!!
Pret 5,2 EURO/mp

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.