Zebrano


Zebrano

  • Zebrano
  • Zebrano
  • Zebrano
Denumire botanica
Microberlinia brazzavillensis

Proprietati tehnologice
Arborele atinge o inaltime de pana la 40 m si un diametru de 100 cm. Coaja este gri si crapata, se desprinde in coji mici. Alburnul este de culoare alba pana la gri si are o latime de pana la 10 cm. Dupa taiere, in stare proaspata, acesta are un miros neplacut.

Caracteristici tehnice
Rezistenta la incovoiere: 1.028 cm2
Rezistenta la rupere: 600 kg/cm2
Densitate: 800 kg/m3
Greutate medie la cheresteaua uscata este de 600 kg/m3

Utilizare principala si posibilitati de prelucrare
Zebrano se baituie si lacuieste bine, insa pot aparea deteriorari ale lacului. Rindeluirea suprafetelor cu crestere rotativa se face greu, deoarece exista o tendinta de rupere. Din zebrano pot fi produse dispozitive sportive, incrustatii, manere de toate tipurile, dar poate fi folosit si in scopuri decorative si pentru mobilier.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.