Montarea usilor de interior

Modalitati de montare a usilor de interior
Cea mai simpla si mai economica modalitate de montare a usilor de interior este aceia in care tocul usii se monteaza la jumatatea golului de perete
 dupa care se finiseaza glaful interior-exterior, eventual cu coltare de aluminiu fara alte accesorii: captuseli, pervazuri. In acest caz costul unei usi se va rezuma efectiv la usa+toc.  usi_intA doua varianta si cea mai folosita in montarea usilor interioare este aceia in care tocul usii se monteaza la fata exterioara a peretelui cu pervaz pe partea frontala iar la interior se finiseaza glaful eventual cu coltare de aluminiu. In acest caz, in afara de costul usii cu toc se vor adauga si costul pervazului pe o fata adica 5 m liniari. 
A treia varianta, cea mai frumoasa ca aspect, dar si cea mai scumpa, este varianta in care usa cu toc se monteaza la jumatatea golului de perete si prin spatele tocului se monteaza captuseala, tot acest ansamblu se inchide cu pervaz fata-spate . Captuseala este o extensie de toc folosita la imbracarea grosimilor de perete atunci cand se doreste montarea usilor in aceasta varianta. Este confectionata din pal furniruit cu furnir natural tei/stejar (conf. rubricii), baituita si lacuita lausi_interioraspectul usii. In acest caz, la costul usii cu toc se adauga costul captuselii si a pervazului 10ml. 
Chiar daca optati pentru aceasta varianta de montare a usilor in casa dvs. se recomanda totusi ca, la bai si bucatarii, acolo unde peretii interiori vor fi imbracati in faianta, usile sa fie montate in cea de-a doua varianta din motive estetice. Adica, usa la fata golului de perete cu pervaz pe partea frontala iar glaful interior sa fie inchis cu faianta intrucat nu da tocmai bine pervaz montat peste faianta din baie sau bucatarie si de multe ori in cazul in care in faianta se insereaza brauri ornamentale acestea sunt reliefate si chiar nu permit acest lucru. 
Un lucru foarte important este acela ca, atunci cand montati pardoselile in casa dvs. (gresie, parchet, mocheta etc.), sa tineti cont ca trecerile sau shimbarile de pardoseala sa se faca sub foaia de usa pt. ca eventualele lufturi sau baghete ornamentale sa fie mascate de usa in pozitia inchis.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.