• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

    Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

  • Scarile spirale de interior

    O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

  • OSB EXTERIOR

    Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

  • Rapiditate si incredere

    Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

  • Calitate si design

    Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

  • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

    Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

  • Produse speciale?

    Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Instructiuni montare parchet laminat

Instructiuni montare parchet laminat

Am cumparat parchetul laminat si acum pentru a nu apela la serviciile unui montator de parchet ne apucam de montat parchetul acasa. Iata mai jos cateva sfaturi de care trebuie sa tineti seama cand montati parchetul laminat.

1. Parametrii ce trebuie verificati inainte de inceperea montajului.
Inaintea inceperii montajului, parchetul trebuie sa stea 48 ore in pachete nedesfacute la temperatura camerei. Pachetele se aseaza orizontal in incaperi inchise.
Temperatura aerului din camera trebuie sa fie de cel putin 18 grade Celsius iar temperatura suportului (sapei) trebuie sa fie de cel putin 15 grade Celsius. Umiditatea relativa trebuie sa fie mai mica de 70 %.
Sapa trebuie sa fie plana, uscata, curata si stabila. Denivelarile mai mari de 3 mm/ml trebuiesc netezite sau prelucrate. Parchetul se poate monta pe pardoseala incalzita cu agent termic si nu se recomanda montarea pe suport incalzit electric.
Placile de parchet vor fi montate intotdeauna in sens longitudinal la sursa de lumina principala. Intre incaperi, precum si in incaperi cu dimensiunea mai mare de 10 m in directia lungimii placilor si 8m in directia latimii placilor, trebuie intercalate rosturi de dilatare de cel putin 2cm, acoperite cu profile de trecere.



2. Materiale si aparatura necesara in vederea montarii.
Folie PEE 2mm, 3mm sau polisitren extrudat 3mm, 6mm suport in atenuarea zgomotului pasilor, izolant termic, cu rol important importiva umiditatii si atenuarea micilor denivelari ale sapei;

Distantieri reglabili;

Fierastrau electric;

Ruleta, creion, ciocan(500 g) si sfoara de trasat.
3. Montarea.
Prima placa de parchet se va monta cu canelura la perete;



Distanta de la perete (min 10-15mm) se asigura cu distantiere reglabile din trusa de montaj; Ultima placa de parchet din rand va fi montat prin rotirea cu 180 grade, cu partea decorativa in sus, langa randul deja existent, astfel ca lambele sa stea fata in fata;



Pe parte frontala se va respecta distanta de la perete. Placile vor fi marcate si taiate. Se va taia intotdeauna de la partea superioara a placii (evitarea aschierii muchiilor) numai cu fierastrau electric iar partea decorativa trebuie sa fie orientata in jos. Daca peretele nu este drept va fi marcat pe primul rand de placi cu ajutorul unui distantator.



Placile vor fi taiate in lungime conform marcajului. Fiecare rand va fi inceput cu bucata ramasa (cel putin 40 cm lungime) din randul anterior; Se impune asezarea primelor trei randuri perfect drepte. Se vor controla cu sfoara de trasat. Ultima placa va fi stransa cu piesa metalica in forma de ''S'' din trusa de montaj.



La tevi de incalzire sau pereti despartitori:
Mai intai se taie lungimea corecta a placii de parchet iar apoi placa de parchet va fi asezata langa locul de montat. Gaurile de degajare vor fi apoi masurate cu ruleta si vor fi marcate. Locurile marcate vor fi gaurite. Se va respecta distanta necesara de pe fiecare parte (10-15mm). Daca un toc de usa trebuie scurtat:
Se va aseza o placa de parchet (cu partea decorativa in jos) langa toc. Se va taia tocul de-a lungul placii cu fierastraul electric. Apoi placa va fi montata cu partea decorativa in sus sub toc. La finalul lucrarii:
Se va afla latimea exacta a ultimului rand de placi. Pentru aceasta o placa va fi asezata peste penultimul rand. A doua placa de parchet va fi asezata cu lamba la perete la placa de masurat si ca fi folosit ca rigla.
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.