Cum alegem usile de interior?

Cum alegem usile de interior?
Atunci cand va alegeti usile de interior trebuie sa aveti in vedere in primul rand o cat mai buna integrare a lor in aspectul general dorit pentru casa dumneavoastra. Nu se poate opta pentru o usa in stil clasic atunci cand doriti sa dati o nota modernista si, deasemenea, nu se integreaza o usa de sticla intr-o casa sobra.

O mare atentie trebuie acordata pregatirii golurilor de perete, intrucat, in multe cazuri, am intalnit persoane care cautau usi pe niste dimensiuni complet atipice, fapt care duce de cele mai multe ori la necesitatea executarii lor numai in regim de comanda speciala, implicand costuri suplimentare care pot ajunge in unele cazuri chiar si la peste 50% a pretului de lista si un timp de asteptare de 2-3 luni, poate chiar mai mult.
Pentru evitarea acestor situatii nedorite, ce implica nervi si alergatura suplimentare, va recomandam verificarea riguroasa si informarea preliminara cu privire la dimensiunile golurilor de perete rezervate montarii usilor. De foarte multe ori constructorul nu respecta strict specificatiile din proiectul de executie si, deasemenea, sunt multe proiecte necorespunzatoare din acest punct de vedere in care golurile de perete nu sunt prevazute cu un parapet minimum de jur imprejurul usii, parapet ce permite montarea usilor in conditii optime, cu posibilitatea imbracarii respectivului parapet cu captuseli (extensie de toc folosita la imbracarea grosimii de perete atunci cand se doreste montarea usii in aceasta varianta) si pervaz fata-spate.
Astfel golurile dumneavoastra de perete vor trebui ca inainte de turnarea sapelor sa aiba minimum 2150 mm cota de inaltime si in concordanta cu suprafata camerei pe care o va inchide respectiva usa, o cota de latime de 720-820-920 mm. Cu riscul de a ma repeta, sa va urmari construirea unui parapet de minimum 50 mm de jur imprejurul golului de perete care ulterior, functie de preferinte si buget, poate fi imbracat cu captusala, aducand, astfel, usilor d-voastra un aspect mult mai bogat. 

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.