Avantajele parchetului laminat

Avantajele parchetului laminat

In cuvinte simple de inteles este un parchet asemanator cu un parchet din lemn sau ca o podea de lemn, dar la un cost mai mic cu aproape o treime. 
Apoi este uşor de instalat, daca aveti un minim de abilitati tehnice si cateva scule necesare desfasurarii acestei operatuni, este durabil şi nu necesită întreţinere specială.
Alte beneficii care trebuie avute in vedere sunt:
Inalta rezistenta la uzura (ceea ce face aceasta podea ideala pentru spaţii comerciale, birouri, etc).

Usor de curatat cu un mop semi-umed sau o cârpă umedă şi agenţi de curăţare speciali, fără a lustrui sau de cera.
laminat2
Parchetul laminat asigură mentinerea uniformitatii si nici o deformare chiar şi la cantităţi mici de lichide datorate accidentelor casnice sau în alt mod;
Unele modele au, de asemenea cadru de blocare rezistent la apa, şi, prin urmare, cu posibilitatea adăugării de Sealant( solutie de impermeabilizare a rosturilor) rezistent la apa, puteţi utiliza parchetul laminat si in alte în medii, cum ar fi bai si bucatarii (in aceste cazuri se cauta un parchet laminat cu miez verde).

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.