Amenajare terasa, decking

Terasele de lemn sunt la moda. La alegerea lemnului de terasa sunt foarte importante, pe langa pret, origine si specia lemnoasa folosita pentru amenajarea terasei, transformarile suprafetei lemnului de-a lungul timpului.

FERESTRE PENTRU MANSARDA

BRICOFLOR ofera din stoc orice accesoriu pentru mansarda. Fie ca aveti nevoie de ferestre de mansarda, luminatoare, tunele de lumina sau de ferestre de acces pe acoperis, noi va ajutam cu solutiile adaptate cerintelor dvs.

Cherestea

Bricoflor este specializat in comercializarea unei game diversificate de cherestea din specii lemnoase autohtone si specii exotice, sortimente netivite si tivite, specii nobile precum lemnul de stejar, fag, frasin sau cires european. Pe langa posibilitatea de uscare a materialelor lemnoase, la cerere, poate societatea oferi clientilor atat cherestea cu dimensiuni fixe precum si cu dimensiuni speciale.

Sisteme acoperis

Recent, a aparut o varietate mare de materiale de acoperire care simuleaza aspectul exterior al tiglei. Acest lucru se datoreaza faptului, ca tigla de ceramica ramâne si astazi actuala. Tigla metalica, raspândită pe scara larga in ultimele decenii, are toate avantajele tiglei de ceramica, dar este mai ieftina si mai durabila.

Pergole, terase

Pergolele sunt constructii usoare si destul de confortabile, in ultimul timp foarte raspândite in resedinte private, in centrele comerciale mari dar sunt foarte cerute de proprietarii de restaurante şi cafenele.

MDF MELAMINAT - preturi

 MDF BRUT, MELAMINAT, FLEXIBIL


-executie din lemn de molid, fara coaja; greutate specifica: cca. 800 kg/mc; fete slefuite;
-incadrare in clasa E1, certificare PEFC; pentru incadrare in clasa E0.5 pretul creste cu 10
euro/mc; se poate oferta si in formate fixe de usa,la pret se mai adauga 20 euro/mc;
-MDF-ul melaminat alb este acoperit cu hartie melaminica
-MDF-ul flexibil este mulabil pe latimea de 1030 mm;
- preturi unitare:


 Preturile sunt in euro/mp,  fara TVA si se platesc la cursul BNR din ziua facturarii.
Transportul pana la beneficiar este inclus in pret.Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.
Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de BricoFlor, in cel mai scurt timp posibil.


Noutati

* completare necesara