Ferestre din lemn masiv stratificat cu geam termopan

Ferestre din lemn masiv stratificat cu geam termopan:


 Vă oferim o gamă diversificată de ferestre, rame fixe, uşi balcon sau terasă, din lemn masiv stratificat de răşinoase sau stejar. Profilul este eurofalt din lemn triplustratificat de 68x83mm pentru ferestre şi 68x110mm pentru uşi.
 Toate produsele sunt prevăzute cu garnituri de etanşare, lăcrimar din aluminiu pentru protecţie la intemperii, iar geamul termoizolant poate avea diferite caracteristici, în funcţie de alegerea clientului. Lemnul este tratat cu lacuri pe bază de apă, special concepute să reziste la exterior. Feroneria este de cea mai bună calitate, marca ROTO Germania.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.