acasa

bine ati venit la BRICOFLOR | Bricoflor este marca a companiei Tecnomir Grup,  companie de familie cu a doua generatie implicata deja in conducerea acesteia. Bricoflor actioneaza astazi in toata Romania, ca si partener de comert en-gros, pentru firmele care prelucreaza lemnul, metalul, industrie si comert. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor diversificate.Oferim o gama variata de produse, in principal placi din lemn, pentru multiple utilizari: constructii, productia de mobila si usi, amenajari spatii verzi, podele pentru mijloace de transport, placaj pentru matrite, ambalaje si alte placi. 

Produse

Lemn
Constructii
Gradina
Casa
Adezivi
Schele si platforme
Sisteme de acoperis
Sisteme de iluminat

Portofoliu

Am evoluat timp de 4 ani, lucrand peste 350 de proiecte de toate felurile. Portofoliul ne recomanda si ne-a adus respectul partenerilor nostri.
Prelucrare a lemnului
mai mult...

Lucrari si servicii

Servicii de prelucrare a lemnului
Servicii de cantuire a placilor
Servicii de montaj acoperise
mai mult...

Companie

Despre noi
Valori
Misiune
Locatii
Cariera

Tehnic

Fise tehnice
Certificate
Instructiuni montaj
Debitare
Logistica

Promotii

Specialistii BRICOFLOR, vin in intampinarea dvs. cu diverse oferte promotionale, si lichidari de stoc, produse cu pret redus 
mai mult...

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.