Panouri radiante TERMOSTRISCE TCM

Panouri radiante TERMOSTRISCE TCM se pot instala atat in spatii mari, in spatii industriale cat si in magazine si restaurante.
Sunt uoare si foarte versatile, de aceea aceste sisteme pot realiza incalzire radianta in orice tip de ambient.Acest sistem este usor de instalat si silentios.

Caracteristici tehnice:
Lungime: 180 cm
Latime: 60 cm 
Grosime: 6 cm
Greutate: 11 kg. 

Configuratii:
ModelPutere absorbita (Watt)Suprafata incalzita (m2)Pret (Euro)
TCM60180S1.750351190
TCM60180B1.250251090
Cu respectarea normelor CEE.
Instalare
Termostrisce TCM poate fi fixat in doua moduri: aplicare direct pe tavan prin mici cleme, lanturi sau cabluri de otel prinse la 2.5/3 metri inaltime fata de podea pentru a reduce volumul incalzit si costurile.

Conexia electrica
Se realizeaza de catre tehnicieni calificati.
Producator: CADIF
Panouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCMPanouri radiante TERMOSTRISCE TCM

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.